Top Schiedam

 

Onze TOP in Schiedam heeft een watergebonden depotlocatie waar grondbank activiteiten plaatsvinden en begeleiden grondstromen van inname tot het verwerken in een hergebruiklocatie.

De grond kan vanaf de locatie zowel per vrachtwagen als per schip getransporteerd worden.

De loswal op het terrein van Top-Schiedam is gelegen aan de Wilhelminahaven te Schiedam, havennr. 533 en heeft tot aan de kade een maximale diepgang tot 5,80 m. De lengte van de kade is 80 m. Schepen tot 100 meter kunnen geladen of gelost worden.

Om partijen grond in te mogen nemen, samen te voegen, te splitsen en af te zetten, is ons BRL 9335 protocol 1 erkend, onder nummer NC-SIK-35-159.

TOP Schiedam beschikt over een VIHB registratienummer uitgegeven door de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) en kan u ondersteunen met afval (grond) transport over de weg.

 

Opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit gemeentes, woningcorporatie’s, vastgoedorganisaties, tuinders, petrochemie, sloopbedrijven, saneerders, bouwers, wegenbouw, grondverzet, hoveniers, inzamelbedrijven, milieuparken en andere overheidsorganisaties.

Voor meer informatie zie de website https://top-schiedam.nl